Een 100% Belgische drank

Een broederlijk verhaal

Wij zijn 3 Belgische broers die wanhopig op zoek waren naar een gezond alternatief voor energiedrankjes. Daarom besloten we de koe bij de horens te vatten en ons eigen drankje te creëren.

Objectif : Qualité et sain

Notre objectif était de créer la boisson la plus saine du marché en utilisant uniquement des ingrédients naturels et certifiés bio.

En effet, baignés dans le monde du bio depuis notre enfance et connaissant les bienfaits de nombreuses plantes, nous étions persuadés qu’une alternative saine et naturelle pouvait voir le jour !

De expert

Om dit te doen, hebben we een beroep gedaan op gezondheidsdeskundigen. Na enkele maanden van onderzoek, in nauwe samenwerking met Legisana, een bedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, werd buddy focus geboren.

Onze verplichtingen

Transparantie

We hebben niets te verbergen! Het is voor ons van essentieel belang dat de consument weet wat hij consumeert. Daarom zullen wij altijd transparant zijn over de samenstelling van onze dranken.

Ons recept

Bio en Natuurlijk

Al onze ingrediënten zijn en blijven 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch.

Een eigenzinnige geest zonder de kwaliteit te verwaarlozen

Wij willen kwaliteitsproducten aanbieden, die wij zelf graag consumeren, zonder onszelf al te serieus te nemen.

Eco-verantwoordelijk

Natuurlijk zijn we niet perfect, maar we streven er altijd naar de meest milieuverantwoorde keuze te maken die mogelijk is.

Wij volgen de ontwikkeling van ecologische innovaties op de voet in een constante zorg om onszelf te verbeteren.